There are no breaking news at the moment

Motorrijders houden van spanning. Als motorrijder heb je een stoer imago en dat is niet voor niets. De snelheidsduivels in motorraces genieten van de gierende adrenaline door hun lijf tijdens een wedstrijd. Maar ook de recreatierijder stelt zich op een motor meer bloot aan gevaar dan een automobilist. Op een motor ben je immers veel kwetsbaarder en dit kan soms spannende situaties met zich meebrengen. Wie niet van deze spanning houdt, zal niet snel een motor aanschaffen.

Mensen die erg geïnteresseerd zijn in motorsport maar niet zelf rijden, kijken regelmatig naar wedstrijden. Een groot aantal toeschouwers gokt graag bij deze races omdat dit de wedstrijd extra boeiend maakt. Er zijn legio online mogelijkheden om op bekende en minder bekende motorraces te gokken. Van alle motorraces die er zijn, wordt er het meest gegokt op de beroemde Formule 1 races. Gokken op motorraces zal altijd spannend blijven ook al heeft de speler veel achtergrond informatie over de rijders. Behalve het feit of iemand een snelle motor heeft en goed kan rijden, spelen er nog andere zaken een rol. Het feit dat motoren kunnen crashen of simpelweg stuk kunnen gaan is een extra onzekerheidsfactor bij gokken in de motorsport.

Er zijn overlappende aspecten van motorrijden en gokken. Bij gokken gaat het ook om de spanning en de adrenaline die hierdoor vrijkomt. Je gaat hierbij niet met je lichaam snel vooruit, maar er zit over het algemeen een behoorlijk tempo in de gokspelletjes.

[Gokkasten speel spannende spellen zijn er in talloze varianten over allerlei onderwerpen die de speler aan zouden kunnen spreken. Zo zijn er ook vele gokkasten met betrekking tot motors te vinden waarbij de speler snel moet reageren om hindernissen te ontwijken of schatten te vinden. Op het scherm wordt een spannend levensecht parcours nagebootst en motorgeluiden bijgevoegd.

Voor sommige spelen worden vrouwelijke motorrijders gebruikt. Een vrouwelijke motorrijder wordt over het algemeen sexy bevonden en zal voornamelijk mannelijke spelers aantrekken.

Bij kaartspellen zoals black jack en poker ligt het tempo iets lager. Toch worden juist deze gokspelen veelal met stoere mannen geassocieerd. De inzet van het spel ligt hoger wat automatisch meer spanning oproept. Er wordt met meerdere personen tegelijk gespeeld waardoor er een wedstrijdaspect in komt.

Bij black jack is het de bedoeling dat de kaarten die je ontvangt samen niet hoger zijn dan 21. Degene die het dichtstbij de 21 komt met zijn kaarten is de winnaar. Als de kaarten opgeteld hoger zijn dan 21 verlies je

close up view of a craps table with dices and fiches (3d render)

ongeacht wat de andere spelers hebben. Het behalen van precies 21 is de perfecte uitkomst tenzij de deler ook 21 heeft.

Vanaf het moment dat de kaarten op tafel komen te liggen is dit spel boeiend. Om een inschatting te kunnen maken van de kaart die je krijgt, zijn de kaarten van anderen namelijk ook van belang. De speler kan na de tweede kaart passen en gokken dat hij het hoogste is of dat de deler hoger dan 21 uitkomt.

Met een aantal extra regels zoals splitsen van twee dezelfde kaarten of verdubbelen van de inzet, kan de opwinding verhoogd worden.

Blackjack is een meeslepend spel waarbij veel geld gewonnen of verloren kan worden,

Voor motorrijders is gokken een leuke manier om eens op een andere wijze spanning en sensatie te voelen. Samen met motorvrienden of de motorclub een avondje naar het casino zal zeker een leuke activiteit zijn. Voor degene die liever in de rust van hun eigen huis een gokje wagen is het online gokken een ideale keuzemogelijkheid. Voor motorrijders die vanwege lichamelijke klachten of weersomstandigheden niet in staat zijn om een tochtje met hun motor te maken, kan gokken een goed alternatief zijn om toch die adrenalinekick te krijgen.